Direct naar de content

Trouwambtenaren

Gefeliciteerd! U gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap aan. De buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) sluit uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Zij geven een persoonlijk tintje aan uw onvergetelijke dag. Hieronder stellen de Wageningse Babsen zich voor.

U kunt ook een kennismakingsgesprek inplannen. Stuur een e-mail naar publiekszaken@wageningen of bel (0317) 49 29 11.

Annemarie Elbers

Wat een eer als ik jullie en jullie ceremonie zou mogen begeleiden! Mijn trefwoorden: open, energiek, informeel, persoonlijk en integer. Ik mag dit werk nu bijna 10 jaar doen en nog steeds is elke ceremonie en elk paar voor mij net zo bijzonder als de eerste. Een van de bodes die de trouwambtenaren assisteert, zei ooit: “Ik heb bij jou altijd het gevoel dat je goede vrienden trouwt.” Dat vond ik een groot compliment.

Dat het ontspannen, vertrouwd en persoonlijk is, en van emotioneel tot hardop lachen kan gaan. Ieder paar is anders en dus is iedere ceremonie en iedere toespraak anders. Ik denk met jullie mee en geef tips waar gewenst om tot een onvergetelijke ceremonie te komen. Mijn doel is om jullie te ondersteunen en te helpen om van dat ene moment te maken, wat jullie willen dat het is. Een hoogtepunt en dierbare herinnering voor jullie en jullie gasten. Heel graag tot ziens!

Annemarie Elbers

Angelique Meijnen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen of je partnerschap registreren. Mocht ik de eer krijgen jullie huwelijk of partnerschap te voltrekken, dan maak ik graag een persoonlijke afspraak om elkaar beter te leren kennen. Dit is namelijk een speciaal moment. Samen met jullie bereid ik een sprankelende, enthousiaste ceremonie waarin we de liefde vieren met ook een vleugje humor. Een bijzonder en belangrijk moment, waarin ik kan vertellen waarom jullie die dag met elkaar trouwen of geregistreerd partners worden.

Er is aandacht voor de getuigen en de reden waarom juist zij de handtekening onder de akte mogen zetten. Maar ook voor overige mensen die een waardevolle rol spelen in jullie leven. Jullie mooie dag verbindt niet alleen twee geliefden aan elkaar, maar ook twee families en vriendengroepen. En dit allemaal met jullie als het stralende middelpunt. Het lijkt me fantastisch om  een bijdrage te mogen leveren aan jullie bijzondere dag. Wil je meer van mij weten of zien? Kijk en like dan mijn instagrampagina @trouwambtenaar_angelique_m(Externe link)

Angelique Meijnen

Esseline Kromosemito

Hallo aanstaand bruidspaar. Wat mooi jullie gaan trouwen! Wat zou ik het een eer vinden om jullie huwelijk te mogen voltrekken. Samen gaan we er echt jullie verhaal van maken in het teken van jullie liefde. Wat kun je van mij verwachten? Een enthousiaste speech met een vrolijke noot als onderdeel om er een onvergetelijke dag van te maken!

Esseline Kromosemito

Jan Boer

Als trouwambtenaar hoop ik voor jullie iets bij te kunnen dragen aan een prachtig feest op die voor jullie belangrijke dag! Wanneer ik een huwelijk sluit, probeer ik dat met een zeer persoonlijke noot te doen, zodat je écht het gevoel hebt na afloop: “Hé, het ging écht over ons!” Voel je veilig en vertrouwd tijdens de ceremonie!

Ik vind het leuk om ‘babs’ te zijn, omdat ik graag met mensen werk, vooral met blije mensen! Waar zie je die meer dan tijdens een huwelijk of… tijdens het voorgesprek…?

Jan Boer

Jan Verwoert

Het moment waarop twee mensen elkaar het jawoord geven is 1 van de meest bijzondere en mooie momenten in het leven van twee mensen. Veel persoonlijker dan een trouwdag is er niet. Ik vind het een grote eer om gevraagd te worden als trouwambtenaar om twee mensen in de echt te verbinden.

Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen wil ik graag tijdens een kennismakingsgesprek de leuke, lieve, warme maar ook grappige momenten die jullie samen hebben meegemaakt horen. Met gebruikmaking van de verkregen informatie probeer ik om een ceremonie te laten plaatsvinden waaraan jullie ook na heel veel jaren nog met plezier terugdenken.

Jan Verwoert

Sita Hes

Trouwen is bijzonder en persoonlijk. De uitdaging voor mij is om de vorm te zoeken die bij jullie past. Ik help graag om de huwelijksvoltrekking persoonlijk te maken. Jullie wensen en verhalen verwerk ik tot een persoonlijke huwelijksvoltrekking op maat. Mijn stijl kenmerkt zich als informeel, luchtig. Met ruimte voor een lach en misschien ook een traan.

Getting married is special and personal. The challenge for me is to find the form that suits you. I am happy to help make the wedding ceremony personal.

Sita Hes