Direct naar de content

Wagenings Erezilver voor echtpaar Bep en Evert Seves

Gepubliceerd op:

Het echtpaar Bep en Evert Seves heeft woensdag 22 mei uit handen van burgemeester Floor Vermeulen het Wagenings Erezilver ontvangen. Zij kregen deze onderscheiding voor hun jarenlange vrijwillige inzet in De Nudehof, in hun eigen Olympiabuurt en bij het Valleikoor.

Burgemeester Vermeulen roemde de inzet van Bep en Evert Seves. “De mensen van Opella hebben laten weten dat jullie liefdevolle inzet in de Nudehof zeer waardevol en onmisbaar is voor de bewoners. Voor het personeel zijn jullie van grote toegevoegde waarde voor het dagelijks werk. Ze willen en kunnen jullie niet missen! Voor de buurt op het Olympiaplein maken jullie het verschil door het regelen van dingen en er te zijn voor de buren. Voor het Valleikoor zijn jullie bijzonder fijne zangcollega’s waar je altijd een beroep op kunt doen.” Volgens de burgemeester zijn dit voldoende redenen om het echtpaar te onderscheiden met het Wagenings Erezilver.

Welzijn bewoners belangrijk

Ben Evert Seves zijn al jarenlang vrijwilliger bij De Nudehof. Ze helpen bij het organiseren van de diverse activiteiten voor de bewoner. Bieden technische hulp, en maken het terras en de tuinmeubels in het voorjaar schoon. In Coronatijd waren zij de eersten die weer aan de slag gingen als vrijwilligers. Het welzijn van de bewoners vonden zij belangrijker dan hun eigen gezondheid.

Buren en Valleikoor

Voor hun eigen buren organiseren Bep en Evert Seves ook veel activiteiten. Ze helpen met technische klussen en staan altijd klaar met een luisterend oor en praktische hulp. Ook bij het Valleikoor zijn ze zeer gewaardeerde vrijwilligers.