Direct naar de content

Wageningen over 20 jaar: wat zie jij voor je?

Gepubliceerd op:

Wageningen in 2045, wat zie je voor je? Op de website stemvan.wageningen.nl staan nieuwe vragen over de toekomst van Wageningen. Deze vragen zijn een vervolg op een eerdere vragenlijst in mei en geven ruimte voor meer verdieping. Doe je voor het eerst mee, dan kan dat natuurlijk ook!

Welke vragen kun je verwachten?

De vragen gaan over verschillende onderwerpen. Hoe kunnen we fijn samenleven in de stad? Wat vind je belangrijk als het gaat over meer woningen? Wat is er nodig in jouw buurt om meer te gaan bewegen, of om andere mensen te ontmoeten? Waar liggen er kansen voor meer groen, of om water op te vangen? Welke parels zie je in Wageningen? Is een autovrije binnenstad een goed idee? Je kunt zelf kiezen welke vragen jij wilt beantwoorden.

Vul de vragenlijst in voor 1 juli

Je kunt nu jouw mening geven! Op de website Stem van Wageningen kun je laten weten wat je belangrijk vindt voor de toekomst van onze stad. Meedoen is eenvoudig. Er zijn veel open vragen, zodat je precies kunt aangeven wat je voor je ziet. Vragen die je niet belangrijk vindt, kun je overslaan. Ga direct naar de vragenlijst op stemvan.wageningen.nl.

Bekijk hieronder het filmpje over de visie bebouwde kom:

Meer nieuws

Alle baby’s die geboren zijn in 2022, zijn de eerste volwassen generatie in 2040 in klimaatneutraal Wageningen.

Liam i...

Dit jaar was er na 2 coronajaren waarin het niet kon weer een ouderwets gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in het stadhuis op maan...

Het college van B&W van de gemeente Wageningen en de raad van bestuur van de Wageningen University & Research (WUR) heb...