Direct naar de content

Vernieuwen asfalt Spelstraat – Stadsbrink

Gepubliceerd op:

In opdracht van de gemeente Wageningen werkt Hoornstra Infrabouw aan het vernieuwen van de Churchillweg. Helaas blijkt een gedeelte van de aangebrachte laag asfalt van onvoldoende kwaliteit. Dat heeft te maken met het slechte weer tijdens de werkzaamheden. Het gaat gelukkig om een beperkt gedeelte tussen de Spelstraat en de Stadsbrink (zie plattegrond). Na goed overleg tussen de gemeente en aannemer is besloten de weg opnieuw te voorzien van een deklaag. Dit betekent dat de aannemer de deklaag verwijdert en vervolgens een nieuwe deklaag aanbrengt.

De asfaltwerkzaamheden schuiven door naar het voorjaar 2024. Dat heeft te maken met het weer. De bewoners en ondernemers zijn hierover met een brief of telefonisch geïnformeerd.

Vragen

Heeft u vragen? Elke woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur bent u welkom in het informatiecentrum op de Churchillweg 152 (de oude snackbar De Driesprong). Ook kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Manja Buijen. U bereikt haar via het e-mailadres Manja@Hoornstra-Infrabouw.nl of telefonisch via 06 10 36 33 18.

Informatie via BouwApp

Wilt u informatie ontvangen over de wegwerkzaamheden of bent u benieuwd naar de planning? Download dan de Bouw app. Daarvoor kunt u de QR code gebruiken.