Direct naar de content

Gemeentegids

Op zoek naar een vereniging, organisatie of instelling in Wageningen? De gemeentegids Wageningen biedt een compleet overzicht van alle bedrijven en voorzieningen in uw gemeente. Ook vindt u in de gids informatie over gemeentelijke producten en diensten. Inwoners van gemeente Wageningen ontvangen de gids gratis in de brievenbus. Behalve als er een nee-nee of nee-ja sticker op zit. De gids is ook digitaal beschikbaar.

Download de Gemeentegids app

U kunt ook de Gemeentegids app downloaden. Deze app is gratis. U vindt de Gemeentegids app in de App stores voor Android  en Apple.

Gegevens wijzigen of toevoegen

Om uw gegevens op te nemen of te wijzigingen neemt u contact op met Akse Media BV. Dat is de uitgever van de gemeentegids. Dit kan op de volgende manieren:

  • stuur een e-mail naar redactie@aksemedia.nl
  • bel (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media) 
  • schrijf een brief naar: Akse Media BV (ter attentie van gemeentegids Wageningen), Postbus 6033, 1780 KA  Den Helder.

G!ds Wageningen

Adressen van organisaties en instellingen in Wageningen vindt u ook op G!DS Wageningen(Externe link) . Denk aan scholen, (sport-)verenigingen, culturele organisaties en organisaties op het gebied van zorg en ondersteuning. De sociale-culturele wegwijzer G!DS Wageningen wordt aangeboden door de bblthk.