Direct naar de content

Informatie over de arbeidsmarkt en advies van de overheid voor ondernemers

Heeft u een personeelsvraag?

Het WerkgeversServicepunt (WSP) Regio Foodvalley staat, ook namens gemeente Wageningen, voor u klaar.

Zij bieden gratis:

  • Informatie over de arbeidsmarkt en inclusief ondernemen.
  • Werving, selectie en personeelsadvies.
  • Toegang tot de inwoners die op zoek zijn naar een baan.
  • Trainingen en themabijeenkomsten rondom begeleiding.
  • Informatie over eventuele subsidies en regelingen.
  • Eén aanspreekpunt in de arbeidsmarktregio Foodvalley: gemeenten Barneveld, Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

Samen met u zorgen ze dat er kansen zijn voor iedereen. Zodat iedereen die wil en kan, werkt in Regio Foodvalley. Voor meer informatie bel 088 660 68 30. Kijk voor meer informatie bij het WerkgeversServicepunt Regio FoodValley(Externe link) .

Samenwerking

WSP Regio Foodvalley is een samenwerking met de acht genoemde gemeenten, UWV en Werkkracht. We werken samen met onder andere het Regionaal Mobiliteitsteam Foodvalley, Leerwerkloket Regio Foodvalley en Inclusief OndernemersNetwerk Vallei.

Ondernemersplein: 1 antwoord van de overheid

Wat moet u allemaal doen als u voor uzelf begint? Welke vergunningen heeft u nodig voor een vergroting van uw gebouw? Welke wetten veranderen binnenkort? Op Ondernemersplein krijgt u van de overheid antwoord op al uw ondernemersvragen.

Ondernemersplein is een samenwerking van de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), UWV en andere overheidsorganisaties.

Kijk voor meer informatie op ondernemersplein.kvk.nl(Externe link)