Direct naar de content

Hulp aan vluchtelingen uit Oekraïne

In Wageningen wonen vluchtelingen uit alle landen waaronder vluchtelingen uit Oekraïne. Op deze pagina leest u informatie over de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne.

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Kijk op www.refugeehelp.nl. Deze website is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Oekraïens en Russisch. Of kijk op de website van Rijksoverheid. U bent ook welkom tijdens het spreekuur van VluchtelingenWerk Wageningen. Voor bijzondere vragen over zorg en ondersteuning kunt u contact opnemen met het Startpunt.

Onderwerpen

Zelf hulp of opvang bieden

Opvanglocaties in Wageningen

Informatie voor vluchtelingen uit Oekraïne

Spreekuur VluchtelingenWerk Wageningen

Heeft u juridische vragen over bijvoorbeeld verblijfsrecht, asiel en de IND-procedure? U bent welkom bij het spreekuur van VluchtelingenWerk Wageningen. Zij kunnen u ook informatie geven over de opvang in Nederland en over zorg en onderwijs. Ook helpen ze bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bankrekening of toeslagen.

Wanneer en waar

VluchtelingenWerk Wageningen is bereikbaar tijdens het inloopspreekuur. Het spreekuur is op maandag van 14.00 tot 16.00 uur, woensdag van 17.30 tot 19.00 uur en vrijdag 10:00 tot 12:00 uur, op Markt 17 in Wageningen. Of stuur een e-mail naar wageningen@vluchtelingenwerk.nl