Direct naar de content

Start wegwerkzaamheden Churchillweg-Hoevestein

Gepubliceerd op:

Op maandag 27 maart starten de werkzaamheden aan de Churchillweg – Hoevestein. Tot eind december voert Hoornstra Infrabouw deze werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Wageningen. De Churchillweg is dan afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De winkels aan de Churchillweg blijven altijd bereikbaar.

Werk aan de weg

Er wordt begonnen bij de kruising Churchillweg/Spelstraat. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van een (nieuw) gescheiden rioolstelsel. De Churchillweg en Hoevestein worden ook opnieuw ingericht. De werkzaamheden worden in verschillende fasen uitgevoerd.

Omleidingsroute

Vanaf 27 maart moet het doorgaande verkeer rijden via de Rooseveltweg, Nijenoord Allee. Er zijn omleidingsborden geplaatst.

Vragen

Heeft u vragen? Elke woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur bent u welkom in het informatiecentrum op de Churchillweg 152 (de oude snackbar De Driesprong). Ook kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Manja Buijen. U bereikt haar via het e-mailadres Manja@Hoornstra-Infrabouw.nl of telefonisch via 06 10 36 33 18.

Informatie via BouwApp

Wilt u informatie ontvangen over de wegwerkzaamheden of bent u benieuwd naar de planning? Download dan de Bouw app. Daarvoor kunt u de QR code gebruiken.