Direct naar de content

Werkzaamheden kruising Stadsbrink – Ritzema Bosweg

Gepubliceerd op:

Van 8 mei tot en met 23 mei werkt aannemer Hoornstra Infrabouw aan de kruising Stadsbrink – Ritzema Bosweg. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd. De kruising is dan afgesloten voor verkeer. Gebouwen aan de Stadsbrink blijven bereikbaar via looppaden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit oud asfalt verwijderen en nieuw asfalt aanbrengen. De werkzaamheden aan de kruising Stadsbrink – Ritzema Bosweg zijn tegelijk met de andere werkzaamheden aan de Ritzema Bosweg. Zo zorgen we voor zo min mogelijk overlast.

Bereikbaarheid

Van 8 mei tot en met 23 mei is het kruispunt afgesloten voor verkeer. Het is dan niet mogelijk om de Stadsbrink per auto te bereiken of daar te parkeren. Gebouwen aan de Stadsbrink blijven bereikbaar via looppaden. Omleidingen zijn aangegeven op informatieborden en in navigatiesystemen.

Vragen

Aannemer Hoornstra Infrabouw voert deze werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente. Heeft u vragen? Neem dan contact op met omgevingsmanager Manja Buijen via Manja@Hoornstra-Infrabouw.nl.

Informatie via BouwApp

Wilt u informatie ontvangen over de wegwerkzaamheden of bent u benieuwd naar de planning? Download dan de BouwApp op uw mobiele telefoon. Daarvoor kunt u de QR code gebruiken. Zoek in de app naar ‘Werkzaamheden Churchillweg – Hoevestein’.