Direct naar de content

De provincie werkt in september aan de N781 tussen Ede en Wageningen

Gepubliceerd op:

Van maandag 12 september tot en met donderdag 29 september 2022 vervangt provincie Gelderland stukken asfalt. Het gaat om het stuk van de Dr. Willem Dreeslaan-Mansholtlaan (N781) tussen de aansluiting met de A12 en de rotonde Droevendaalsesteeg.
Het kruispunt en op- en afritten van de A12 blijven open.

Wanneer werken ze aan de weg?

De werkzaamheden vinden ’s avonds en ’s nachts plaats, van 19:00 tot en met 06:00. Er is dan altijd één rijstrook open voor elke rijrichting. Overdag is de weg open; alle rijstroken en de busbanen zijn dan beschikbaar.

Wat merkt u er van?

Borden leiden het verkeer deze periode naar de andere rijstrook. Ook zijn dan de kruispunten Mansholtlaan-Van Balverenweg, Langesteeg, en Mansholtlaan-Kierkamperweg en Kielekampsteeg afgesloten voor al het verkeer en ook voor fietsers en voetgangers.

Verkeer uit Bennekom wordt omgeleid via de Grintweg naar de Mansholtlaan. Verkeer uit het buitengebied wordt via de Rijnsteeg-Bornsesteeg-Droevendaalsesteeg naar de Mansholtlaan geleid. Overdag (tussen 06:00 uur en 19:00 uur) zijn de Mansholtlaan, Dr. Willem Dreeslaan en alle kruisingen open voor alle verkeer.

Fietsers

Het fietspad langs de Mansholtlaan en Dr. Willem Dreeslaan blijft open tijdens de werkzaamheden. De kruispunten zijn wel afgesloten. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden de Mansholtlaan/Dr. Willem Dreeslaan niet oversteken bij de kruisingen. Fietsers leiden we via fietspaden om naar de rotonde Droevendaalsesteeg of de fietstunnel bij de Langschoterweg.

Bus

Tijdens de werkzaamheden (tussen 19:00 uur en 06:00 uur) stopt de bus niet bij de bushaltes Halderbrink. Voor de hele uitvoeringsperiode worden beide bushaltes vlakbij de Droevendaalsesteeg naar de andere kant van de rotonde verplaatst.

Bekijk voor meer informatie het nieuwsbericht op de website van de provincie Gelderland.

Meer nieuws

In verband met de energiecrisis brandt het Vrijheidsvuur aan de Generaal Foulkesweg alleen nog op belangrijke dagen. Het gaat o...

Het college van burgemeester en wethouders (college van B&W) heeft de raad de (voorlopige) programmabegroting 2023 tot 2026...

Op 22 september startte Wageningen een stichting voor het landschapsfonds. De stichting wil zorgen voor meer verschillende soor...