Direct naar de content

Balie Startpunt weer open

Gepubliceerd op:

De balie van het Startpunt is vanaf maandag 17 januari 2022 weer te bezoeken. Het is dus mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen. Bij het Startpunt kunt u terecht met vragen over wonen, welzijn, werk, onderwijs, zorg, ondersteuning en geldzaken. Ook zijn de inloopspreekuren vanaf deze week weer te bezoeken.

Zorghulpmiddelen

Heeft u (een) zorghulpmiddel(en) nodig zoals bijvoorbeeld een rolstoel, bedverhogers of krukken? Bij het Startpunt kunt u deze ook weer lenen, huren of terugbrengen.

Inloop Jeugd en Gezin

Heeft u een vraag over de opvoeding, ouderschap of heeft u zorgen om uw kind of puber? Inloop Jeugd en Gezin is elke vrijdag tussen 9.00-13.00 uur gratis te bezoeken in het Startpunt. Een deskundige jeugdmedewerker van het Startpunt is aanwezig om met u in gesprek te gaan. Liever telefonisch contact? Bel dan met het nummer van het Startpunt.

Inloop Geldzaken

Heeft u geldzorgen? Of zoekt u hulp bij het invullen van papieren of het ordenen van uw administratie? Elke maandag tussen 13.00-15.00 uur is er een gratis inloopmiddag in het ’t Palet. Liever telefonisch contact? Bel dan met het nummer van het Startpunt.

Contact

Lees hier meer informatie over de openingstijden van het Startpunt.