Direct naar de content

Aangepaste openingstijden Startpunt vanaf dinsdag 30 mei

Gepubliceerd op:

Vanaf dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 29 september heeft het Startpunt aangepaste openingstijden. De balie van het Startpunt is alleen in de ochtenden open. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur kunt u binnenlopen zonder afspraak. Ook is het Startpunt in die periode alleen ‘s ochtends telefonisch bereikbaar via het nummer (0317) 41 01 60. U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via startpunt@wageningen.nl.

Uitleen hulpmiddelen van Medipoint

Zorghulpmiddelen zoals krukken of een rollator kunt u in alleen in de ochtenden bij het Startpunt lenen of terugbrengen. Medipoint bezorgt als ook spullen thuis. Kijk hiervoor op de website van Medipoint.nl of bel met Medipoint via 088 10 20 100.

Maandagmiddag wel Inloop Geldzaken

Het inloopspreekuur over geldzaken op maandagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur gaat door.

Wel inloopspreekuur openbaar vervoer

Het inloopspreekuur over reizen met het openbaar vervoer op woensdagmiddag 7 juni van 14.00 uur tot 15.30 uur gaat ook door. In de maanden juli en augustus gaat dit inloopspreekuur niet door.

Belangrijke telefoonnummers

Bij een noodsituatie of buiten kantoortijden zijn er verschillende organisaties 24 uur per dag te bereiken voor hulp. Het hangt af van de situatie met welke organisatie u contact opneemt. Op deze pagina vindt u de telefoonnummers van hulpverlenende organisaties.