Direct naar de content
Foto palet dichte deuren Startpunt

Aangepaste openingstijden Startpunt tijdens de zomervakantie

Gepubliceerd op:

Tijdens de schoolvakantie van 11 juli tot en met 19 augustus 2022 heeft het Startpunt aangepaste openingstijden. Ook zijn er minder spreekuren. De aangepaste openingstijden gelden ook voor de uitleen van hulpmiddelen van Medipoint.

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid

Van 11 juli tot en met 19 augustus 2022 is de balie van het Startpunt open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt dan binnenlopen zonder afspraak. Telefonisch zijn we tijdens deze periode bereikbaar van  9.00 tot 13.00 uur. Bel (0317) 41 01 60. U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via startpunt@wageningen.nl. Op werkdagen reageren we elke dag op uw mail. Meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kunt u ook vinden op wageningen.nl/startpunt.

Uitleen hulpmiddelen van Medipoint

De aangepaste openingstijden gelden ook voor het uitleenpunt van zorghulpmiddelen van Medipoint in het Startpunt. Van 11 juli tot en met 19 augustus kunt u zorghulpmiddelen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur lenen of terugbrengen. Medipoint kan ook spullen thuis bezorgen of ophalen. Hiervoor kunt u via de site of telefoon contact met hen leggen. Bezoek www.medipoint.nl of bel 088 10 20 100.

Inloopspreekuren 

Tijdens de schoolvakantie van 11 juli tot en met 19 augustus zijn er minder spreekuren:

  • Het inloopspreekuur Geldzaken gaat tijdens de schoolvakantie wel door. U bent elke maandagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur van harte welkom in ’t Palet.
  • Inloop Jeugd en Gezin gaat tijdens de schoolvakantie niet door. U kunt met opvoedvragen terecht bij de balie van het Startpunt tijdens de aangepaste openingstijden van 9.00 tot 13.00 uur. Of bel of mail.
  • Het inloopspreekuur openbaar vervoer op woensdag 3 augustus gaat niet door.  U kunt met reisvragen terecht bij de balie van het Startpunt tijdens de aangepaste openingstijden van 9.00 tot 13.00 uur. Of bel of mail.

Vanaf maandag 22 augustus kunt u weer terecht tijdens de gewone openingstijden van het Startpunt. Kijk hiervoor op www.wageningen.nl/startpunt.

Meer nieuws

Het gebouw van sporthal de bongerd.
Volgende week heeft de gemeente een paar wegen afgesloten. Dat komt door de studenten-introductieweek, de AID. In dit nieuwsbericht leest u om welke wegen het gaat.
Twee verklede vrouwen op Leeffestival
De gemeente Wageningen heeft de eerste 3 rondes van de tijdelijke subsidieregeling voor kunstenaars afgesloten. Dit levert Wageningen dit jaar veel kunst en creativiteit op.
Annemiek van Vleuten
Honderden Wageningers toostten samen met Van Vleuten op haar overwinningen in de Giro Donne en de Tour de France Femmes.