Feedback-bijeenkomst Samen Wageningen; geef uw mening over het proces

Datum: dinsdag 19 december
Tijd: van 15.00 tot 17.00
Locatie: Impulse, Speakers corner: gebouw 115 op de Wageningen UR Campus (Stippeneng 2)

Samen met inwoners en maatschappelijke organisaties heeft gemeente Wageningen nieuw sociaal beleid gemaakt. Ook de uitvoering hebben we samen voorbereid. Het proces heeft in totaal 2½ jaar geduurd en veel inzet gevraagd van iedereen. De leerpunten uit Samen Wageningen zijn belangrijk voor toekomstige projecten. Ze kunnen helpen om volgende projecten beter te organiseren. Daarom gaat de gemeente het proces Samen Wageningen evalueren.

Feedbackbijeenkomst 19 december

De eerste stap hierin is een feedback-bijeenkomst op dinsdag 19 december. Tijdens deze bijeenkomst kunt u uw ervaringen over het proces Samen Wageningen delen met de wethouders en projectleider. Bijvoorbeeld wat u is opgevallen, of tegengevallen.

De bijeenkomst wordt geleid door Raymond Reesink, een ervaren onafhankelijke gespreksleider. Hij zal zorgen dat iedereen de ruimte krijgt om zijn of haar mening te geven. Wilt u uw ervaringen vertellen? Dan kunt u zich opgeven voor de bijeenkomst op 19 december via een mailtje naar samenwageningen@wageningen.nl, onder vermelding van ‘aanmelding feedback-bijeenkomst 19 december’. U krijgt dan een ontvangstbevestiging. In verband met de catering ontvangen wij uw aanmelding graag uiterlijk 14 december.

Brede evaluatie in januari 2018

De inbreng tijdens de feedbackbijeenkomst wordt meegenomen in de brede evaluatie van Samen Wageningen die in januari 2018 plaatsvindt. Er komt in ieder geval een digitale vragenlijst. U kunt deelnemen aan de bijeenkomst op 19 december en in januari ook meedoen aan de vragenlijst. Voor de brede evaluatie hebben wij een bureau gevraagd dat gespecialiseerd is in evaluatie van dit soort processen: Hiemstra & De Vries.

De gemeente heeft in 2016 samen met de stad het nieuwe sociale beleid Samen Wageningen ontwikkeld. Dit gaat over al het beleid dat is gericht op hulp en ondersteuning aan inwoners van Wageningen, als het gaat om zorg, welzijn en participatie. Het beleidskader kunt u vinden op onze webpagina www.wageningen.nl/samenwageningen.