Werkzaamheden Tarthorst

Vanaf donderdag 28 mei zal de Tarthorst, vanaf de Churchillweg, tijdelijk afgesloten zijn. Er worden dan herstelwerkzaamheden aan het asflat gedaan.De werkzaamheden zullen tot ongeveer donderdag 11 juni duren. Tijdens deze periode is dit gedeelte van de Tarthorst afgesloten voor fietsers en gemotoriseerd verkeer. In de onderstaande afbeelding vindt u de locatie van de werkzaamheden. Hierin staan ook de omleidingsroutes aangegeven tijdens de werkzaamheden. 

Mogelijke uitloop planning

De planning kan uitlopen wanneer er slechte weersomstandigehden zijn.  Mocht dit zo zijn, dan geven wij dit aan. 

Waarom werkzaamheden

In het najaar van 2018 zijn we bezig geweest met de uitvoering van het project Fietsverbetering route Tarthorst. In het voorjaar van 2019 is in de bocht naar de Churchillweg een coating aangebracht, er zijn alleen wat problemen opgetreden door een reactie met de onderliggende verharding. Na een poging tot tijdelijk herstel zal dit gedeelte van de Tarthorst in de aankomende weken definitief hersteld worden.

Bereikbaarheid en omleidingen

Voetgangers en fietsers
•    Voetgangers worden m.b.v. afzettingen en verkeersregelaars, over het trottoir, langs het werkvak geleid.
•    Fietsers worden verzocht om te rijden via Churchillweg – Kennedyweg.

Auto’s
•    Auto’s worden omgeleid via Nijenoord Alle – Rooseveltweg – Tarthorst.
•    Bezoekers van de fysiotherapie kunnen tijdelijk alleen parkeren aan de kant van de Churchillweg of rondom het winkelcentrum (de praktijk is per voet bereikbaar).
•    De parkeerplaats achter Tarthorst 242-254 blijft bereikbaar.
•    Het één-richtingsverkeer is tijdelijk niet van kracht.

Vrachtverkeer/ bevoorrading Tarthorst
•    De Tarthorst is voor vrachtverkeer t.b.v. de bevoorrading via de reguliere route bereikbaar. Alleen moet het vrachtverkeers achterwaarts, onder begeleiding van een verkeersregelaar, via dezelfde route de Tarthorst weer uit rijden.

 


Kaart waarin de werkzaamheden in de Tarthorst staan aangegeven