Stem van Wageningen

Praat mee op het nieuwe digitaal participatieplatform van de gemeente Wageningen stemvan.wageningen.nl

Stem van Wageningen is een digitaal platform (systeem) waarop inwoners hun mening kunnen geven of informatie kunnen vinden over Wageningse projecten en plannen. De gemeente betrekt Wageningers die mee willen praten door bijvoorbeeld meningen en stemmen te vragen of vragenlijsten en peilingen aan te bieden. We starten het platform met vragen over wat u handig en fijn vindt op het gebied van contact met de gemeente. Het is de bedoeling dat we Stem van Wageningen de komende tijd verder uitbouwen met nieuwe projecten en nieuwe mogelijkheden om meningen te laten horen. Bijvoorbeeld via de mogelijkheid om zichtbare reacties achter te laten of een idee te plaatsen.

Benieuwd?

Bezoek stemvan.wageningen.nl

Meepraten via Stem van Wageningen

Alle informatie op Stem van Wageningen is toegankelijk zonder in te loggen. Als u wilt reageren of stemmen is het nodig om u eenmalig te registreren. Het voordeel van registreren is dat u op de hoogte blijft van de projecten: u ontvangt bericht als er een nieuwe peiling of vragenlijst klaarstaat en informatie over de voortgang en resultaten van de projecten.

Beheer platform

Het platform is een initiatief van de gemeente Wageningen. Zij verzorgt het onderhoud en het beheer. CitizenLab is de eigenaar van de software waarmee het platform gemaakt is. Citizenlab helpt gemeenten en overheden om hun besluitvorming democratischer en transparanter te maken. 

Op het platform kunt u als inwoner ideeën uitwisselen en hierop reageren. De gemeente maakt dit makkelijk. Maar is niet de afzender van de meningen en ideeën op dit platform.

Meer weten?

Ga naar Stem van Wageningen of neem contact op met de gemeente Wageningen: stemvanwageningen@wageningen.nl.