Gerdesstraat - Stationsstraat: werkzaamheden riool

We werken aan het riool in een aantal straten in het centrum van Wageningen.

Wat gaan we doen? 

Het riool in de Gerdesstraat en Stationsstraat is aan vervanging toe. In deze straten vervangen we het riool. We leggen ook een apart hemelwaterriool (regenwaterriool) aan. Zo komt niet alles meer in het vuilwaterriool. 

Tijdelijke wegafsluiting en omleiding

Tijdens het werk sluiten we de Gerdesstraat en Stationsstraat voor een deel af voor het autoverkeer. De straat is wel bereikbaar voor voetgangers. Parkeren in de Gerdesstraat blijft mogelijk. De winkels aan de Stationsstraat en Gerdesstraat blijven bereikbaar evenals het gezondheidscentrum en apotheek. Houd ook rekening met een omleiding richting het centrum als u vanuit de richting Rhenen of Renkum komt. 

Planning 

Wanneer wordt er gewerkt in welke straat?

•    Plantsoen en Stationsstraat: 22 februari – 29 maart 2021
•    Stationsstraat: 15 maart – 19 april 2021
•    Gerdesstraat: 1 april – 18 juni 2021

De planning kan anders worden door weersomstandigheden of andere organisaties. 

Sluit uw regenpijp aan op het nieuwe hemelwaterriool 

Een apart hemelwaterriool helpt ons het regenwater schoon te houden en in te spelen op de klimaatverandering. We willen zoveel mogelijk regenpijpen aansluiten op dit nieuwe riool. 

Vragen?

Heeft u vragen of klachten over de werkzaamheden? Neem contact op met onze servicelijn: bel (0317) 49 29 11 of mail servicelijn@wageningen.nl. U kunt ook online eem melding doen.

 

Heeft u vragen over de uitvoering, dan kunt u contact opnemen met onze uitvoerder, Johan Mengerink, telefoonnummer 06-10902757 of mail naar johan@hoornstra-infrabouw.nl