Knippen van hagen

Vanaf maandag 22 juni wordt er gestart met het knippen en voor een deel verlagen van de hagen.

Terugbrengen hoogte

We willen weer structuur terugbrengen in de hagen. We gaan daarom hagen terugbrengen naar de oorspronkelijk bedoelde hoogte. We delen de hagen daarbij op in 3 categorieën qua hoogte: 70, 120 en 180 cm. 

Planning en locaties 

De planning die eerder op deze website stond is niet meer kloppend. De standaard knipwerkzaamheden vervolgens volgens planning, maar het verlagen van een aantal hagen is uitgelopen. We hopen alle werkzaamheden nu in de week van maandag 27 juli af te ronden. Op de kaart hieronder kunt u zien waar in uw omgeving wij aan de slag zijn. U kunt dit zien door in te zoomen op het kaartje (druk op het +-symbool) of uw adres in te typen.  U kunt ook in de Omgevingsapp kijken. Deze app kunt u in de Google Play Store of Apple App Store downloaden.

Meldingen

Als u een melding wilt doen m.b.t. de uitvoering van de werkzaamheden, kunt u die doen via het Meldpunt Openbare Ruimte of via de omgevingsapp.  

Uitvoering

De firma ‘Florijn BV’ gaat de snoeiwerkzaamheden uitvoeren in opdracht van de gemeente Wageningen. Zij beheren ook de omgevingsapp.