Haagsnoei Wageningen

In Wageningen zijn vele hagen en blokbeplantingen. Die snoeien we twee keer per jaar in vorm, zodat ze vitaal en netjes blijven. De werkzaamheden voor de eerste snoeironde starten in week 26 en zullen ongeveer t/m week 29 doorlopen om alle elementen in de stad te snoeien.
Het grootste deel van dit werk zal door een aannemer gebeuren (firma Florijn) en aanvullend nog een deel door onze eigen medewerkers. Snoeiafval wordt verwerkt of afgevoerd ter compostering, waarmee de omgeving weer netjes wordt achtergelaten.
Er kan sprake zijn van enige geluidsoverlast en verkeershinder. Om de middenberm van de Lawickse Allee, tussen Kortenoord Allee en Stadsbrink, te snoeien zal de weg 15 juli tijdelijk even afgesloten zijn. Alleen stadsbussen en hulpdiensten hebben dan doorgang, ander verkeer zal worden omgeleid. Dit wordt vooraf aangekondigd met bebording en er is een omleidingsroute. Wij vertrouwen op uw begrip voor de tijdelijke hinder.

Planning

De planning van de werkzaamheden kunt u zien in de viewer hiernaast of via de omgevingsapp ‘Omniom’, onder “Haag knippen Wageningen (in beheer firma ‘Florijn’).

Meldingen

Als u een melding wilt doen m.b.t. de uitvoering van de werkzaamheden, kunt u die doen via het Meldpunt Openbare Ruimte (link volgt) of via de omgevingsapp ‘Omniom’.