Kindermiddag 5 april

Ruim 20 kinderen waren aanwezig op woensdagmiddag 5 april in de Kardinaal Alfrinkschool in de Tarthorst. Hoe willen kinderen (zonder speeltoestellen) spelen in en met groen? Dat was de centrale vraag. Samen met natuurorganisatie Het Groene Wiel dachten zij hierover na. Ze bruisten van de ideeen. Alle kinderen bezochten de 5 mogelijke speel-natuurlocaties. Daarna maakten zij maquettes van deze locaties. Het verslag van middag laat zien dat er kinderen graag meedenken en precies weten wat ze willen en wat niet.

Hoe nu verder?

Op 20 april a.s is er weer een bewonersavond in de Vredehorstkerk. Op deze avond presenteert Marco van Wetten van bureau Ars Virens het voorlopig ontwerp voor de omvorming van het groen. Alle opmerkingen van bewoners, parameters en richtlijnen van het groenbeleidsplan neemt hij hierin mee. En natuurlijk ook alle ideeen en suggesties van de kinderen. Informatie over deze avond volgt.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Mailt u dan naar tarthorst@wageningen.nl Bellen kan ook met Lilian Oostveen, bereikbaar op telefoonnummer (0317) 492952

 

Kindermiddag in de Tarthorst