Bewonersavond 20 april

Op 20 april jl bezocht weer een groot aantal bewoners en belangstellenden de informatie avond over groen in de Tarthorst. Marco van Wetten gaf een toelichting (pdf, 31 mb) op zijn voorlopig ontwerp (pdf, 31MB). Hij liet bovendien zien welke maatregelen (pdf, 43 mb) er genomen worden in de plantsoenen in de Tarthorst. Ook voor de bomen (pdf, 43 mb) heeft hij een plan gemaakt. We keken op deze avond ook terug op de kindermiddag van 5 april jl.  De suggesties van de kinderen krijgen een plek in het definitief ontwerp.

Operatie Steenbreek

Wilt u nog wat meer informatie over Operatie Steenbreek? Of wilt u meedoen met een mogelijk project met vetplantjes op de daken van de schuren in de Tarthorst? Stuurt u dan een mail naar steenbreek@wageningen.nl. Ook kunt u bellen met Coen van der Steen, bereikbaar op tel. (0317) 49 26 03.

Hoe nu verder?

Het voorlopige ontwerp ligt er. Toch is er wellicht een aantal bewoners, die over het voorlopig ontwerp wil praten met de ontwerper Marco van Wetten en projectleider Gerrit Wanner. Of om ideeen te delen voor de inrichting, of om een mogelijk buurtbeheerproject te starten. Daarom hebben we een extra avond ingelast op 30 mei a.s. in de Vredehorstkerk. Het definitief ontwerp presenteren we dan op dinsdag 27 juni a.s.

Hoe ziet de informatieavond op 30 mei eruit?

Op deze avond kunt u samen met uw buren uit de Tarthorst deel nemen aan een 'speed-date'. In een kort tijdsbestek (10 minuten) kunt u  in gesprek over uw  specifieke deel van de Tarthorst. Dit is alleen mogelijk met een groep van bewoners, bijvoorbeeld rondom een woonerf of een aantal bewoners van aangrenzende huizen. Individuele opmerkingen heeft u in een eerder stadium kunnen maken.

Afspraak maken?

Heeft u interesse in een afspraak? Stuurt u dan een mail naar tarthorst@wageningen.nl U ontvangt dan van ons een voostel met een tijdstip op 30 mei a.s. We informeren alle bewoners ook nog via een brief.

Vragen of suggesties?

Neem dan contact op met mw. Lilian Oostveen, tel. (0317) 49 29 52 of een mail sturen naar tarthorst@wageningen.nl.