Bewonersavond 7 februari

Ruim 145 belangstellenden waren dinsdag 7 februari aanwezig op de informatieavond over groen in de Tarthorst. We spraken over de omvorming van het groen in de wijk en over de verkoop van snippergroen. Studenten van hogeschool Van Hall Larenstein lichtten hun onderzoek naar fruit in de openbare ruimte toe. Kon u niet aanwezig zijn?  De presentaties (pdf, 36 mb) zijn beschikbaar.

Veel inbreng

Vragen (pfd, 56 kb) als 'hoe zit het met inspraak over de verkoop van snippergroen?' of 'wat gebeurt er met de buurtbeheerprojecten?' zijn beantwoord. Ook kreeg het idee om kinderen te betrekken bij de aanpassing van het groen veel bijval. De betrokkenheid van bewoners is groot. Groen leeft.

Hoe nu verder?

Op 21 maart 2017 kunnen bewoners en belangstellenden hun ideeen en wensen kenbaar maken. De omvorming van het groen doen we samen met u. De bewoners van de Tarthorst informeren we weer via een brief. Op deze avond geven we ook meer informatie over Operatie Steenbreek. Door het volle programma op 7 februari is dit komen te vervallen.

Het doel van de actie Operatie Steenbreek is om inwoners te enthousiasmeren hun tuin te vergroenen. De negatieve gevolgen van verstening brengen we onder de aandacht. Minder groen betekent minder vogels, insecten en andere dieren.

Vragen?

Heeft u een vraag of een opmerking over het aanpassen van het groen, stuur dan een mail naar tarthorst@wageningen.nl
Met een vraag of opmerking over snippergroen mailt u naar snippergroentarthorst@wageningen.nl.

 

 Informatie avond groen in de Tarthorst