Gratis WageningenPAS voor inwoners met een laag inkomen

De gemeente stelt 500 gratis WageningenPassen, beschikbaar aan inwoners met een laag inkomen. Zij kunnen deze pas, op vertoon van de ontvangen brief, ophalen bij Tarthorst 675 op de volgende data:

vrijdag 21 december 2018 van 10.00 uur - 17.00 uur
zaterdag 22 december 2018 van 10.00 uur - 17.00 uur
vrijdag 11 januari 2019 van 10.00 uur - 17.00 uur
zaterdag 2 januari 2019 van 10.00 uur - 17.00 uur

Wat kunt u met de WageningenPas?

Met de WageningenPas kunt u, als inwoner, gratis of met korting kennis maken met diverse sporten. Daarnaast krijgt u met de pas korting bij verschillende winkels, restaurants en instellingen in de gemeente.

De WageningenPas is een jaar geldig.

Wij vinden het belangrijk dat alle inwoners kunnen sporten en profiteren van de voordelen van de WageningenPas. De aanschafprijs van de pas mag geen drempel zijn voor inwoners met een laag inkomen. Alle andere inwoners in Wageningen kunnen de WageningenPas 2018 zelf kopen voor 10 euro. Meer informatie hierover vindt u op www.wageningenpas.nl.

Basisschoolleerlingen ontvangen een gratis variant van de WageningenPas. Hiermee kunnen zij kennismaken met diverse sporten. Deze pas biedt echter geen korting bij winkels en horeca.

De WageningenPas is een initiatief van Sportservice Wageningen, in samenwerking met Evenementen & Organisatieteam Wageningen.