Trouwambtenaren

Wageningen heeft 10 trouwambtenaren. Zij geven ieder op hun eigen manier kleur aan uw ceremonie. Zij stellen zich kort aan u voor en vertellen over hun drijfveer. Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk met hen een afspraak te maken. Els Bogers is inmiddels ook aangesteld als Babs maar van haar ontbreekt nog een foto.  

BABS Joke vd Klift

Joke vd Klift: De trouwdag is de dag dat het bruidspaar centraal staat. Ik vind het nog steeds erg leuk om op mijn eigen wijze,  inspelend op de wensen van het bruidspaar bij te dragen aan de belangrijkste dag van hun leven.

Annemarie Elbers

Annemarie Elbers: Wat bijzonder en een grote eer als ik jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap mag sluiten. Ik ben Annemarie Elbers, 39 jaar en woon met mijn gezin in Wageningen. Mijn trefwoorden: open, energiek, betrokken, warm en integer. Het is fantastisch om als 'Babs' zoveel verschillende mensen te mogen ontmoeten en om dat hele bijzondere moment in twee mensenlevens te mogen meebeleven. Mijn doel is om jullie te ondersteunen en te helpen om van dat ene moment te maken, wat jullie willen dat het is. Een hoogtepunt en dierbare herinnering voor jullie en jullie gasten. Dat maakt mijn werk als trouwambtenaar uniek en steeds weer anders. Heel graag tot ziens!

BABS Lilian Oostveen

Lilian Oostveen: Om er samen met jullie er een geweldige dag van te maken, daar kijk ik naar uit.  Het moment dat jullie daadwerkelijk “ja” tegen elkaar zeggen en jullie huwelijk dus officieel is, maak ik graag met jullie zo persoonlijk mogelijk. Wat goed voor jullie voelt, voelt ook goed voor mij.

 BABS Jan Boer

Jan Boer: Als ambtenaar van de burgerlijke stand hoop ik bij te dragen aan een prachtig feest die dag! Wanneer ik een huwelijk sluit, probeer ik dat met een zeer persoonlijke noot te doen, zodat je het gevoel hebt na afloop: “Hé, het ging écht over ons!” Ik vind het leuk om “babs” te zijn, omdat ik graag met mensen werk, vooral met blije mensen! Waar zie je die meer dan tijdens een bruiloft...?

 BABS Sita Hes

Sita Hes: Trouwen is bijzonder en persoonlijk. De uitdaging voor mij is om de vorm te zoeken die bij jullie past. Ik help graag om de huwelijksvoltrekking persoonlijk te maken. Jullie wensen en verhalen verwerk ik tot een persoonlijke huwelijksvoltrekking op maat. Dat kan stijlvol en chique, of juist wat meer informeel en luchtig.  Met ruimte voor een lach en misschien ook een traan en natuurlijk staat het bruidspaar in het middelpunt.

BABS  Pieter Bitter

Pieter Bitter: Misschien dat we binnenkort met elkaar kennis maken. Jullie het bruidspaar en ik de trouwambtenaar. Dat lijkt me leuk en zeker ook interessant. Ik vind het prettig om contact te hebben met mensen en zo een klein beetje meer te weten komen over wie ze zijn en wat  hun kijk op de wereld en het leven is. Dat inspireert mij en door een gesprek met elkaar kan ik op jullie trouwdag de wimpel aan de vlag zijn. Samen met jullie wil ik: ontmoeten, delen en natuurlijk trouwen!

 

Bob Kernkamp

Bob Kernkamp: Mensen trouwen behoort tot het leukste wat je kunt doen. Ik vind het leuk om met het aanstaande paar kennis te maken en dan op basis van dat gesprek een verhaaltje te maken voor de huwelijksdag. Bij voorkeur met een enkele kwinkslag, want trouwen is plechtig, maar vooral iets om blij van te worden.

Hans Gerritsen

Hans Gerritsen: Voor mij is het sluiten van een huwelijk een fascinerende gebeurtenis. Hoe komt het dat twee mensen -uit zo velen - juist voor elkaar kiezen? Daar achter te komen en te mogen verwerken in de toespraak die voor ieder bruidspaar uniek is, zie ik als een uitdaging. Ik doe het graag voor jullie!

Jan Verwoert

Jan Verwoert: Het moment waarop twee mensen elkaar het jawoord geven is één van de meest bijzondere en mooie momenten in het leven van twee mensen. Veel persoonlijker dan een trouwdag is er niet. Ik vind het een grote eer om gevraagd te worden als trouwambtenaar om twee mensen in de echt te verbinden. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen wil ik graag tijdens een kennismakingsgesprek de leuke, lieve, warme maar ook grappige momenten die jullie samen hebben meegemaakt horen. Met gebruikmaking van de verkregen informatie probeer ik om een ceremonie te laten plaatsvinden waaraan jullie ook na heel veel jaren nog met plezier terugdenken