Begraafplaats

Reserveren uitvaart

Als uitvaartverzorger kunt u met behulp van de webagenda een aanvraag voor een uitvaart op de begraafplaats De Leeuwerenk indienen. U reserveert daarmee een datum en het tijdstip voor de uitvaart.
Vult u a.u.b. alle verplichte velden en de vragenlijst volledig in, zodat uw aanvraag behandeld kan worden. Als de gegevens niet volledig zijn ingevuld, kunnen we de uitvaart niet bevestigen. De door u ingevoerde gegevens worden na 48 uur bevestigd, tot die tijd kunt u nog wijzigingen aanbrengen. Op zaterdag kan een dienst worden gereserveerd van 10.00 uur tot 12.00 uur.
 

Steenhouwers

Ook steenhouwers kunnen gebruik maken van de agenda om een datum te reserveren voor het plaatsen van een monument. De vergunning dient voordat het monument wordt geplaatst aangevraagd te worden. U kunt de aanvraag en de tekeningen sturen naar: begraafplaats@wageningen.nl. Nadat deze is goedgekeurd, ontvangt u een rekening van de afdeling Financiën.
 

Gebruik aula en koffieruimte

U kunt gebruik maken van de aula en de koffieruimte. Deze ruimtes kunt u reserveren in de webagenda. Voor bijzonderheden kunt u contact opnemen met de beheerder; bereikbaar op telefoonnummer 06-41 87 92 77 of via aula@wageningen.catering.nl.
 

Condoleancereservering

Een condoleanceavond kunt u ook reserveren in de webagenda. Deze reservering gaat op dezelfde wijze als de uitvaart, wel moet u ervoor zorgen dat u dan de condoleanceagenda selecteert.

Heeft u geen inlogcode? Neem dan contact op via begraafplaats@wageningen.nl.
Vermeld in uw mail de volgende gegevens:

  • naam ondernemer
  • contactpersoon
  • adres
  • telefoonnummer
  • emailadres. 

U krijgt dan van Publiekszaken een mail met de inlogcode voor de webagenda.


Voor andere zaken betreffende de begraafplaatsadministratie (zoals het overschrijven van een graf, bijzetten van een asbus, verstrooiingen etc.) kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Publiekszaken, tel. (0317) 49 29 11 of via begraafplaats@wageningen.nl  Voor de uitvoering/begraafplaats: 06-46 00 81 02.
 

Kosten

Voor het maken van een graf, een bijzetting, overschrijving, etc. worden de kosten jaarlijks in een verordening vastgesteld.

Klik hier voor de verordening 2020.