Direct naar de content

Webinar: Alle ballen in de lucht, hoe dan?

Gepubliceerd onder de categorie:
  • Startpunt

Datum en tijd

  • 20:00 uur - 21:00 uur
    dinsdag 3 oktober 2023

locatie

  • Algemeen adres Online (webinar),

Op dinsdag 3 oktober van 20.00 tot 21.00 uur organiseert het Startpunt een gratis webinar voor drukke ouders en opvoeders: Alle ballen in de lucht, hoe dan?

Heeft u een volle agenda en een druk gezin? Bent u naast ouder/opvoeder ook mantelzorger en heeft u een drukke baan? Of heeft u vrienden waarmee u ook wilt afspreken? Al die rollen en taken met elkaar combineren kan lastig zijn. Want hoe zorgt u dat u niet uitgeput raakt. Tijdens dit webinar leert u in stappen grip te krijgen op de uitdaging van deze drukke tijd.

Organisatie

Het webinar wordt aangeboden door het Startpunt. De inhoud wordt verzorgd door Ingeborg Dijkstra van Family Factory. Zij werkt als parttime lerares op een basisschool. Ze heeft een eigen praktijk en werkt als pedagoog. Ze begeleidt daarin kinderen, ouders en leraren.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar kan bij Family Factory met deze link. Wilt u meer weten of lukt het niet om u digitaal aan te melden? Neem dan contact op met het Startpunt telefoon (0317) 41 01 60 of e-mail startpunt@wageningen.nl

Week van de opvoeding

Dit webinar vindt plaats in de Week van de Opvoeding. In heel Nederland worden dan activiteiten georganiseerd. Deze week draait om ontmoeting en uitwisselen van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en beroepskrachten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de activiteiten van het Startpunt tijdens de Week van de Opvoeding.

Gerelateerde activiteiten

Startpunt, Rooseveltweg
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt
Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt
Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408 A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt