Direct naar de content

Online bijeenkomst ‘Pubers, gamen en sociale media’

Gepubliceerd onder de categorie:
  • Startpunt

Datum en tijd

  • 19:30 uur
    dinsdag 18 januari 2022

locatie

  • Algemeen adres online bijeenkomst

Op dinsdag 18 januari van 19.30 tot 21.00 uur is een gratis online informatieavond over ‘Pubers, gamen en sociale media’. Alle ouders/opvoeders die meer willen weten over dit onderwerp zijn van harte welkom.

Waar gaat het over?

Heeft u geen idee hoe games werken en wat er zo leuk aan is? Of hoe verslavend gamen is? Of vraagt u zich af wat uw dochter zoveel tijd op sociale media doet?
Tijdens deze online bijeenkomt hoort u meer over de leuke kanten van gamen en sociale media. Maar ook wanneer het gebruik problematisch is of wordt. Veel opvoeders vragen zich af welke rol en invloed ze hierin hebben. U heeft vaak meer invloed dan u denkt. U hoort hoe u er met uw puber over kunt (blijven) praten. Hoe u afspraken maakt en wat wel en niet werkt.

Organisatie

Iriszorg, Solidez en het Startpunt organiseren deze avond samen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 14 januari 2022.

Stuur een mailtje naar preventie@iriszorg.nl met daarin uw naam en de leeftijd van uw puber(s). Wilt u in de mail aangeven dat het gaat om de ‘Ouderavond Wageningen, 18 januari’?

U ontvangt een aantal dagen voor de online bijeenkomst van Iriszorg de link om deel te nemen. Dit is een link vanuit Microsoft Teams. Het beste kunt u voor de bijeenkomst inloggen vanaf een laptop.

Gerelateerde activiteiten

Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt
Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt
Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt