Direct naar de content

Webinar: Opvoeden in 2 huizen

Gepubliceerd onder de categorie:
  • Startpunt

Datum en tijd

  • 20:00 uur - 21:00 uur
    donderdag 8 september 2022

locatie

  • Algemeen adres Startpunt, Rooseveltweg 408A
    6707GX, Wageningen

Webinar voor vaders en moeders

Na een scheiding is het niet altijd makkelijk om goed in gesprek te blijven over de opvoeding van je kind. Je neemt afscheid van elkaar als partner en laat elkaar daarin los. Maar je laat elkaar niet los als co-ouders van jullie kind! Je blijft in de meeste gevallen samen verantwoordelijk voor de kind(eren).

Waar gaat het over?

Hoe doe je dat, goed contact houden over opvoeden als je gescheiden bent? Hoe pakken andere ouders dat aan? Waar kun je op letten als je zo goed mogelijk op één lijn wilt blijven? Wat heeft je kind nodig, maar ook: wat heb jij nodig? Hoe zorg je dat de opvoeding van het kind onderwerp van gesprek blijft tussen jullie? Daarover gaat dit webinar. Anoniem meedoen is mogelijk. Deelnemers zien tijdens het webinar alleen de spreekster. Bij het inloggen hoef je je naam niet te vermelden.

Organisatie

Het webinar wordt georganiseerd door het Startpunt. Danielle Bakker van Family Factory begeleidt het webinar. Zij is coach en helpt veel kinderen en gezinnen in het omgaan met scheiding en verlies. Dat doet ze één op één maar ook in een groep. Bij de Family Factory heeft Danielle al verschillende webinars verzorgd.

Aanmelden

Aanmelden voor dit webinar is gratis en kan via deze link.

Gerelateerde activiteiten

Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt
Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt
Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt