Direct naar de content

Uit elkaar gaan, hoe regel je het goed voor de kinderen?

Gepubliceerd onder de categorie:
  • Startpunt

Datum en tijd

  • 9:00 uur - 13:00 uur
    vrijdag 10 juni 2022

locatie

  • Algemeen adres Startpunt, Rooseveltweg 408A
    6707GX, Wageningen

Inloopochtend

Op vrijdag 10 juni van 9.00 tot 13.00 uur is in het Startpunt er een inloopochtend over scheiden of uit elkaar gaan. Als je uit elkaar gaat, komt er veel op je af. Heel begrijpelijk dat er vragen of zorgen zijn. Hoe vertel je de kinderen dat jullie gaan scheiden? Wat moet er in een ouderschapsplan staan? Wie beslist er over de kinderen? Wat doe je als je het niet samen eens bent over de opvoeding? Herken je deze vragen of heb je andere vragen? Bezoek deze inloopochtend voor een gratis informatie en adviesgesprek. Deze inloopochtend is ook geschikt als je al wat langer uit elkaar bent. Aanmelden is niet nodig.

Organisatie

Het wordt georganiseerd door het Startpunt en het Digitaal Scheidingsloket. René Wentink van het Digitaal Scheidingsloket en de jeugdwerkers van het Startpunt zijn aanwezig en gaan graag met je in gesprek.

Wat is het Digitaal Scheidingsloket

Het Digitaal Scheidingsloket is een idee van de gemeenten in de regio Centraal Gelderland. Het komt regelmatig voor dat een scheiding moeilijk en met ruzie verloopt. Voor alle betrokkenen en vooral voor kinderen is dat schadelijk. Gemeenten willen dat voorkomen door goede informatie en advies te geven. En als het nodig is, te helpen met het regelen van hulp. Lees hier meer informatie over het Digitaal Scheidingsloket.

Website

Lees meer informatie over scheiden of uit elkaar gaan op Rijksoverheid.nl

Gerelateerde activiteiten

Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt
Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt
Startpunt, Rooseveltweg 408A
Geplaatst in categorie:
  • Startpunt