Ondernemersloket

Het ondernemersloket is het centrale aanspreekpunt voor ondernemers in de gemeente. Een wegwijzer voor starters, doorstromers en nieuwkomers op de Wageningse bedrijvenmarkt

Het ondernemersloket is telefonisch te bereiken op tel. (0317) 49 27 08, of via ondernemersloket@wageningen.nl.
Het gezicht achter dit loket is Jolanda van Wijk. Wanneer zij afwezig is, is er vanzelfsprekend vervanging geregeld. Wanneer u de voicemail krijgt, laat dan a.u.b. een bericht achter zodat er met u contact opgenomen kan worden.

Zaken doen met de gemeente

U kunt bij het ondernemersloket terecht voor informatie over bestemmingsplannen, vergunningen, horeca & detailhandel, bedrijfshuisvesting, vestigingsfactoren en economisch beleid. Het ondernemersloket kent de procedures, weet de juiste contactpersonen te bereiken, beschikt over de toegang tot alle nodige informatie en helpt u bij de afhandeling van vragen en klachten. De adviezen zijn gratis.

De gemeente heeft haar inkoop- en aanbestedingsbeleid vastgelegd in het document Inkoop- en Aanbestedingsbeleid.  

Ondernemersplein 

De Rijksoverheid heeft alle informatiebronnen binnen de overheid met elkaar verbonden, zodat u direct en eenvoudig een goed antwoord krijgt op alle vragen aan de overheid. 

Het bedrijvenloket heeft zich bij het Ondernemersplein aangesloten, zie de website Ondernemersplein.

WerkgeversServicePunt 

Zoekt u personeel of heeft u vragen over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving? Neem dan contact op het WerkgeversServicepunt (WSP) regio FoodValley. Zij zijn het trefpunt voor werkzoekenden en werkgevers.

Regelingen voor ondernemers tijdens de coronacrises

Kijk op onze pagina over ondernemen en het coronavirus