Markt

Op de markt mogen in de periode van 16 december tot en met ten minste 19 januari alleen nog kramen staan die voedsel, bloemen, kerstbomen, drogisterijproducten of dierbenodigdheden verkopen. Op woensdag vindt de markt plaats op de locaties Markt, het Raadhuisplein en Vijzelstraat. Op zaterdadg op dezelfde locaties plus het het Salverdaplein.

Standplaats huren

Wilt u voor een (vaste) kraam op de markt in aanmerking komen? Stuur dan een email mat dit verzoek naar: markt@wageningen.nlDe aanvraag wordt alleen in behandeling genomen als u ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KvK).

Standplaats voor niet commerciële activiteiten

Ook voor niet commerciële activiteiten kunt u op de zaterdagmarkt een plaats aanvragen. Daarvoor heeft u een standplaatsvergunning nodig. Deze kunt u aanvragen via de digitale balie of schriftelijk bij de gemeente, Team Vergunningen (Postbus 1, 6700 AA Wageningen).

Nadere informatie

De wekelijkse warenmarkten worden opgebouwd door www.hoekklijnverhuur.nl Tel. 06  52653000.  

De marktmeester is te bereiken op tel. 06 - 46 00 81 13 (Ton Kok). De laatste nieuwtjes en acties over de markt in Wageningen vindt u op: www.marktwageningen.nl.