Heren 1 WAVV tekent voor bijzondere prestatie gedenkboek

Heren 1 van voetbalclub WAVV scoorde zondag 17 juni tijdens een zenuwslopende wedstrijd het winnende doelpunt tegen SC Bemmel. Met deze winst promoveert het elftal naar de eerste klasse. Een goede reden voor de burgemeester om de spelers uit te nodigen om deze teamprestatie met de handtekeningen van de spelers op te nemen in het gedenkboek. Donderdagavond 28 juni ontving Burgemeester Geert van Rumund het team Heren 1 van de Wageningse voetbalvereniging WAVV in de raadzaal van het stadhuis.
 

Welverdiende plek in gedenkboek

Het zetten van de handtekeningen in het gedenkboek volgde op een korte toespraak van de burgemeester. “Ik vind het een grote eer om jullie in het stadhuis te ontvangen en een welverdiende plek in het Wageningse gedenkboek te geven. Het was een bijzonder spannend en enerverend seizoen en ik ben vol vertrouwen dat jullie elftal op deze voet verder gaat”, aldus de burgemeester.

Na de effectieve voetbewegingen rond en tegen de bal werd nu met handbewegingen de pen ingezet om het memorabele promotiemoment vast te leggen. Aansluitend werd een groepsfoto gemaakt waarna nog gezellig over het afgelopen voetbalseizoen werd nagepraat en waarbij uiteraard ook wat beschouwingen rond het WK de revue passeerden.

Het gedenkboek bevat handtekeningen van vele bijzondere personen, gerelateerd aan bijzondere momenten in Wageningen.

Heren 1 WAVV