Uitnodiging informatiebijeenkomst snelle fietsroute

De gemeenten Wageningen, Ede en de provincie Gelderland werken aan de plannen om een Snelle Fietsroute te ontwikkelen tussen Ede-Centrum, Bennekom en Wageningen-Centrum. Op donderdag 20 december a.s. is er een informatiebijeenkomst voor aanwonenden, ondernemers en overige belangstellenden.

De informatiebijeenkomst
U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst op donderdag 20 december. De bijeenkomst is in het Stadhuis, Markt 22 in Wageningen. De inloop is vanaf 19:30 uur. Om 20:00 uur start het programma met een gezamenlijke bijeenkomst waarin onder meer een presentatie van het project wordt gegeven. Daarna krijgt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend de ontwerpen te bekijken en uw vragen te stellen of adviezen te geven. Hiervoor is een grote ruimte ingericht waar de ontwerpen getoond worden en de inhoudelijk deskundigen u te woord staan. De bijeenkomst zal om 22:00 sluiten, maar zijn uw vragen beantwoord dan bent u natuurlijk vrij om eerder te gaan.

Meer informatie en op de hoogte blijven
Bent u niet in de gelegenheid naar de informatiebijeenkomst te komen, maar wilt u wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze snelle fietsroute? Geef via jos.spriel@wageningen.nl uw contactgegevens door, dan houden wij u op de hoogte. Ook vragen of opmerkingen kunt u op deze wijze kwijt. Liefst via de e-mail, maar via de post is uiteraard ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie ook op de speciale website waar het tracé wordt toegelicht.

 

 

 

Uitgelicht