Nieuwjaarsreceptie 6 januari in stadhuis

Het 1e Cultureel Café van het jaar wordt traditioneel in het stadhuis georganiseerd, tegelijk met de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom aan de Markt 22.

In de kantine wordt het programma geopend door Dr. Anders. Hij noemt zich ‘Wetenschapper voor de grap’ en brengt wijze en maffe liedjes, gedichten en gedachten over mooie dingen en de onvolkomenheden van het leven. Daarna is het de beurt aan Klaas de Vries, de inmiddels vaste columnist. Ook Ivanka de Ruijter is al heel lang een bekend gezicht op het podium. Zij dicht het nieuwe jaar in. Na de nieuwjaarstoespraak van Geert van Rumund sluit Double-U-Blues de avond af. Zij vormen een vier man sterke Wageningse bluesband en spelen covers van diverse bluesartiesten.de Vries, de inmiddels vaste columnist. Ook Ivanka de Ruijter is al heel lang een bekend gezicht op het podium. Zij dicht het nieuwe jaar in.

Na de nieuwjaarstoespraak door burgemeester Geert van Rumund sluit Double-U-Blues de avond af. Zij vormen een vier man sterke Wageningse bluesband en spelen covers van diverse bluesartiesten.

Wij wensen u een voorspoedig 2020!