Lentecollege: Toekomst voor de binnenstad

Ook benieuwd waar kansen liggen voor de toekomst van onze binnenstad? Kom dan donderdag 5 maart naar het lentecollege ‘Toekomst voor de binnenstad’.

De binnenstad van Wageningen: ons visitekaartje of ongebruikte mogelijkheden? Ook benieuwd waar kansen liggen voor de toekomst? Kom dan donderdag 5 maart naar het lentecollege ‘Toekomst voor de binnenstad’. Sprekers op deze avond zijn prof. dr. Gert-Jan Hospers, directeur van Stichting Stad en Regio, en dr. Rik Riezebos, directeur van EURIB. Op deze avond nemen zij u mee in hun ideeën over citybranding, citymarketing en stadsidentiteit.

Praktische informatie

Het gratis college begint om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop met koffie en thee) in het WICC. Deelname alleen na aanmelding en het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan via e-mail omgevingswet@wageningen.nl. Geef daarbij in het onderwerp aan: ‘aanmelding lentecollege 5 maart’.

Visie op de stad

De gemeente wil samen met iedereen in Wageningen een visie maken op de stad, met bijzondere aandacht voor de binnenstad. We hebben interessante sprekers gevraagd om op drie avonden lezingen te geven voor kennis en inspiratie voor iedereen. De volgende lentecolleges zijn: