Heropening Binnenstadswinkel

Woensdag 4 september om 11.00 uur is de feestelijke heropening van de Binnenstadswinkel “Ruimte voor de binnenstad” op de nieuwe locatie Hoogstraat 60.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op de nieuwe locatie.

 

De heropening vindt plaats tijdens het wekelijkse spreekuur van wethouder Dennis Gudden. Elke woensdag van 11.00-12.00 uur is hij in de Binnenstadswinkel te spreken over de binnenstad. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Op de vrijdagmiddagen is het inloopspreekuur van 14.30-17.00 uur, dan is een projectmedewerker aanwezig.

 

De Binnenstadswinkel is het fysieke hart van het programma ‘Aan de slag met de Binnenstad’. Hierin werken inwoners, ondernemers, studenten en de gemeente samen aan initiatieven die de binnenstad levendig en aantrekkelijk maken en houden.

Sinds juni 2015 wordt een leegstaand winkelpand via het programma gebruikt voor tal van activiteiten, ontmoetingen en de ontwikkeling van initiatieven. In de afgelopen jaren hebben meer dan 20 lokale organisaties gebruik gemaakt van de ‘Ruimte voor de Binnenstad’ voor theater, een expositie, een pop-uprestaurant, radio-studio, studieruimte, knutselen, presentaties en natuurlijk vergaderen, ontmoeten en inspireren.

Nieuwe initiatieven blijven van harte welkom. 

 

Heeft u een idee voor of over de binnenstad? U bent van harte welkom! Kijk ook op de website www.binnenstadwageningen.nl of facebook Binnenstad Wageningen.