Asfalteringswerkzaamheden Van Uvenweg en rotonde Marijkeweg

De asfalteringswerkzaamheden aan de Van Uvenweg én de rotonde Marijkeweg, worden verplaatst van woensdag 10 en donderdag 11 juni naar donderdag 11 en dinsdag 16 juni.
De reden van deze verplaatsing heeft te maken met extra werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en waar extra verharding voor nodig is (en helaas ook leveringstijd).

Bereikbaarheid hulpdiensten:
Op 11 juni zal de poot van de rotonde Marijkeweg richting de brandweerkazerne geasfalteerd worden. Deze ‘poot’ zal in de loop van de dag weer opengesteld worden volgens planning, alleen ontbreekt dan de belijning. Hiervoor zullen attentieborden geplaatst worden.
De poot richting SBO de Dijk blijft op 11 juni nog dicht voor fietsers en autoverkeer.

Vanaf de kruising Marijkeweg/Van Uvenweg t/m Rumah Kita zal de weg afgesloten worden, om de eerste laag te asfalteren. In de loop van de middag zal dit weggedeelte weer opengesteld worden t/m maandag 15 juni. Op 16 juni wordt de poot richting SBO De Dijk geasfalteerd. Deze zal vrijdag 19 juni, eind van de middag, definitief opengesteld worden. Vanaf de kruising Marijkeweg/Van Uvenweg t/m Rumah Kita zal de weg wederom afgesloten worden, om de tweede en derde laag te asfalteren (wel blijft het naastgelegen fietspad bereikbaar voor hulpdiensten).


Tijdens de asfalteringswerkzaamheden op 11 en 16 juni, hebben hulpdiensten - in uiterste noodgevallen - doorgang door de werkvakken.   

 

Werkzaamheden Van Uvenweg

Vanaf vrijdag 12 juni (in de loop van de dag) zal Mourik ‘doorschuiven’ naar het volgende werkvak. De Van Uvenweg wordt afgesloten vóór de Van Eckstraat, waar Mourik zal starten met het uitbreken van de straat richting de Immanuelkerk (zie oranje gedeelte op onderstaande afbeelding). 

Wegwerkzaamheden

Bereikbaarheid hulpdiensten:

Het naastgelegen fietspad (westzijde) blijft te allen tijde bereikbaar voor kleine hulpdienstenvoertuigen.