Contact met B&W

Heeft u een idee, wens, vraag of opmerking die u met één van de collegeleden wilt bespreken, dan bent u van harte welkom voor een kort gesprek met een wethouder of de burgemeester. Bij welke wethouder u moet zijn, is afhankelijk van het onderwerp: Elke wethouder heeft een eigen takenpakket.

Maak een afspraak

Als u een wethouder of de burgemeester wilt spreken dan kunt u hiervoor contact opnemen met het bestuurssecretariaat tel. (0317) 49 25 02 of (0317) 49 25 03 voor een van de wethouders en voor de burgemeester, tel. (0317) 49 24 09. Of stuur een e-mail naar: bestuurssecretariaat@wageningen.nl.

Het kan voorkomen dat het onderwerp van het gesprek beter eerst besproken kan worden met een beleidsmedewerker, die het onderwerp in zijn takenpakket heeft. In dat geval vragen wij deze beleidsambtenaar een afspraak te maken in overleg met u.

Wat kunt u verwachten?

Het gesprek met een wethouder of de burgemeester is bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen over het onderwerp dat u heeft aangedragen. Er worden geen besluiten genomen of toezeggingen gedaan. Het gesprek is niet bedoeld voor zaken die onder een klacht of een bezwaarprocedure vallen.