Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Actueel / Nieuws / Archief 2012 / Themabijeenkomst over dienstverlening in te verbouwen stadhuis

Themabijeenkomst over dienstverlening in te verbouwen stadhuis

Uw mening

Het college van b&w wil graag van de Wageningers horen hoe de dienstverlening verder versterkt kan worden in het te verbouwen stadhuis. Voor dat doel vindt maandag a.s. een bijeenkomst plaats. Hoe wilt u dat uw aanvraag voor een  bouwvergunning afgehandeld wordt? Wilt u een paspoort digitaal vanuit uw luie stoel kunnen aanvragen of handelt u dit liever persoonlijk af bij de balie op het stadhuis? Het college hoort graag uw mening om mee te kunnen nemen in de plannen.

Plaats en tijd

Datum: 19 maart
Tijdstip: 20.00 – 21.30 uur
Locatie: Bblthk, Stationsstraat 2.

Iedereen is van harte welkom.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij projectleider C. Naafs, tel. (0317)  49 26 14. Vragen of opmerkingen kunt u ook mailen naar verbouwenstadhuis@wageningen.nl

Verbouwing stadhuis

De gemeenteraad heeft in november 2011 groen licht gegeven om plannen voor te bereiden  voor de verbouwing van het Wageningse stadhuis. Het college wil één locatie afstoten en daarmee op termijn geld besparen. Tegelijkertijd wil het college een gastvrij stadhuis ontwikkelen dat een ontmoetingsplaats kan zijn voor inwoners en organisaties, echt een stadhuis voor de stad dus. Het moet ook een duurzaam stadhuis worden omdat de gemeente juist op dat terrein een voorbeeldfunctie wil vervullen. Het college wil graag met de stad in gesprek over dit onderwerp en organiseert hiervoor verschillende ontmoetingen. De bijeenkomst over dienstverlening is de laatste in de rij.
De gemeenteraad neemt uiteindelijk een besluit over het benodigde krediet voor de verbouwingsplannen van het college. Dit vindt plaats tijdens de behandeling van de Kadernota in juni a.s.


Uitgelicht


Zoeken