Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Actueel / Nieuws / Archief 2012 / In gesprek over verbouwingsplannen

In gesprek over verbouwingsplannen

Het college wil graag met de stad in gesprek over de verbouwingsplannen voor het stadhuis. Hiervoor organiseert de gemeente verschillende ontmoetingen. Ook is er een nieuwsbrief verschenen met meer achtergrondinformatie.

 

Rectificatie

lezing Thomas Rau

In eerdere publicaties (gemeentepagina van 29 februari en 4 maart) stond vermeld dat de avond van 14 maart plaats zou vinden in de Kerkzaal van Ons Huis, Harnjesweg 84 -> dit is onjuist, de avond vindt plaats in het 

Kerkelijk centrum Vredehorst, Tarthorst 1! 

 

De maatschappelijke meerwaarde van verbouw; presentatie door architect Thomas Rau

Het architectenbureau van Thomas Rau is geselecteerd om de planstudie te maken voor de verbouwing van het stadhuis. Deze architect heeft het college weten te overtuigen dat hij Wageningen kan helpen aan een niet te duur maar wel heel duurzaam stadhuis.

Datum: dinsdag 14 maart

Tijdstip: 20.00 – 21.30 uur

Locatie: Kerkelijk centrum Vredehorst, Tarthorst 1.

 

Themabijeenkomst over het niveau van dienstverlening

Het college wil bij inwoners de meningen peilen over het gewenste niveau van dienstverlening. Moeten we bijvoorbeeld meer  investeren in digitale dienstverlening of juist in dienstverlening op locatie? Inbreng neemt het college mee in de visievorming op dienstverlening.

Datum: maandag 19 maart

Tijdstip: 20.00 – 21.30 uur

Locatie: Bblthk, Stationsstraat 2.

 

Gemeenteraad

De gemeenteraad neemt uiteindelijk een besluit over het benodigde krediet voor de verbouwingsplannen van het college. Dit vindt plaats tijdens de behandeling van de Kadernota in juni a.s.


Uitgelicht


Zoeken