Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Actueel / Nieuws / Archief 2012 / Bijeenkomst over toeristische routes drukbezocht

Bijeenkomst over toeristische routes drukbezocht

‘Een goed initiatief!’

We moeten er met elkaar iets van maken!'

‘Wij kunnen wel lunchpakketten aanbieden voor wandelaars. Bij ons kan de toerist terecht voor een bijzonder vlierbloesemijsjes uit de Wageningse uiterwaarden. Wij organiseren regelmatig workshops over voeding, ook leuk voor vakantiegangers'. Zomaar een paar uitspraken van de aanwezigen tijdens de bijeenkomst over toerisme in Wageningen op 6 maart jl. Met een opkomst van ruim zeventig personen was de zaal goed gevuld en kan gesteld worden, dat het een onderwerp is dat leeft.

Tijdens de bijeenkomst presenteerde Bart van Aller mogelijke toeristische routes, die hij voor Wageningen had ontwikkeld. Deze vallen onder de thema’s Food/City of Life Sciences, Stad der Bevrijding, Natuur en Ontspanning, Architectuur en Monumenten en Kunst en Cultuur. Voor deze routes wordt vanaf juni veel publiciteit gemaakt onder het motto ‘Proef Wageningen’.

 

Aan de slag

Bart van Aller gaat de komende maand aan de slag om alle initiatieven te verzamelen en aan de routes te schaven. Ondernemers of organisaties die niet bij de bijeenkomst waren, maar wel willen aanhaken bij  een van de routes, kunnen dit melden via: info@wageningencentrum.nl. Om het dit jaar in de folder mee te kunnen nemen, is het van belang dat u voor 2 april a.s. reageert.

 

Promotie en publiciteit

De gemeente Wageningen gaat dit jaar de stad Wageningen voor toeristen en recreanten op de kaart zetten. Samen met Stichting Ondernemersfonds Wageningen(SOW) het  Wagenings Ondernemers Contact (WOC)  en andere partijen. Onder het motto ‘Proef Wageningen’ worden er diverse (promotionele) acties uitgezet.

Vragen?

Bel of mail dan met Margot van der Haring, Communicatie, gemeente Wageningen, margot.van.der.haring@wageningen.nl of tel. (0317) 49 25 11.

 

 


Uitgelicht


Zoeken